Regulament

INSCRIE-TE AICI

Cluj EcoTrail® UltraMarathon este un eveniment de alergare de anduranta care presupune o pregatire specifica anterioara.

Conditie fizica

Va recomandam ca pentru inscrierea la evenimentul Cluj EcoTrail® UltraMarathon sa fiti in forma si sa aveti o stare generala buna de sanatate. Prin inscrierea si participarea dvs. la eveniment confirmati faptul ca sunteti apt(a) din punct de vedere fizic si al sanatatii pentru a participa la aceasta editie, un eveniment solicitant fizic, si ca sunteti de acord cu faptul ca organizatorii, precum si oricine are legatura cu acestia (sponsori, parteneri, angajati, autoritati, oficiali, voluntari etc.) nu se fac responsabili de nici o boala sau afectiune pe care ati putea sa o dobanditi in timpul evenimentului. Declarati ca sunteti apt(a) fizic pentru participarea la eveniment si nu ati fost sfatuiti sa nu participati la acest eveniment de catre un medic.

Reguli de acces si siguranta :

Prin inscrierea si participarea dvs. la evenimentul Cluj EcoTrail® UltraMarathon va dati acordul pentru urmatoarele:

  • ca nu voi solicita rambursarea taxei de inscriere sub nici o forma decat daca am achizitionat si taxa de rambursare dar si in acest caz nu mai tarziu de 15 noiembrie 2021 in baza unui email trimis la adresa de contact ultra@runincluj.ro de pe adresa de email de la care s-a facut inregistrarea si in care sa existe datele de contact: nume, prenume, CNP si cont bancar IBAN
  • ca veti prezenta organizatorilor la check-in confirmare electronica printata sau salvata pe propriul telefon mobil. Aceasta invitatie/confirmare electronica ati primit-o pe email la validarea inregistrarii.
  • ca veti duce cu voi sau veti purta echipament sportiv adecvat pe tot parcursul competitiei

ECHIPAMENT OBLIGATORIU

• pantofi de alergare de trail
• pantaloni lungi (sau 3/4)
• bluza cu maneca lunga,
• haina hidro si termoizolanta
• pahar de unica folosinta (la punctele de control nu vor exista pahare de unica folosinta in spiritul protejarii mediului),
• recipiente lichide de minim 0,5 litri,
• caciula/sapca (in functie de vreme)
• manusi (in functie de vreme)
• alimente de suport
• telefon mobil functional
• folie termica (pentru ULTRA)
• bani: minim 30 ron
• simbol tricolor 

  •  ca voi permite organizatorilor sa-mi verifice echipamentul obligatoriu atat la start cat si pe traseu iar in cazul in care nu voi avea asupra mea tot echipamentul obligatoriu voi fi descalificat, intelegand totodata ca acest lucru se face pentru siguranta si sanatatea mea;
  • ca nu va veti afla sub influenta bauturilor alcoolice si/ sau a stupefiantelor pe parcursul desfasurarii competitiei pentru care ati optat;
  • ca exonerati organizatorii, precum si oricine are legatura cu acestia (sponsori, parteneri, angajati, autoritati, oficiali, voluntari etc) de orice raspundere in legatura cu eventuale furturi/pierderi ale bunurilor proprii care ar putea fi comise la acest eveniment.
  • ca traseul traverseaza si se suprapune pe drumuri publice care nu vor fi inchise circulatiei si in aceste zone trebuie respectate regulile de circulatie in vigoare in Romania.

Kit-ul de participare

Fiecare concurent va primi : numar de concurs(cu chip de cronometrare lipit pe verso), medalie de finisher, acces la punctele de hidratare si alimentare (alimente dulci si sarate, bauturi isotonice, suplimente), fotografii personalizate.

Suport/Asistenta

Alergatorii curselor de 50k vor putea beneficia de suport (asistenta) doar in perimetrul punctelor de alimentare/hidratare/control specificate in descrierea curselor.

Promovare

Pe durata evenimentului Cluj EcoTrail® UltraMarathon se vor face poze si filmari, care sunt considerate materiale promotionale ce apartin de drept organizatorilor si partenerilor, astfel incat sa se poata folosi de acestia in diverse scopuri de promovare si marketing. Acceptand termenii si conditiile se considera automat ca sunteti de acord sa apareti in aceste materiale si ca nu aveti nicio problema sa fiti tag-uit in retelele sociale. In cazul in care nu doriti acest lucru va trebui sa ne trimiteti o notificare scrisa in acest sens pe adresa de e-mail: ultra@runincluj.ro

Premii

Vor fi premiate :

  • primele 5 locuri la OPEN 50k ULTRA
  • primele 3 locuri la fiecare categorie de varsta la OPEN 25k HALFMARATHON
  • primele 3 locuri la OPEN 14k CROSS

CONDITIA OBLIGATORIE PENTRU PRIMIREA PREMIULUI ESTE PREZENTA LA FESTIVITATEA DE PREMIERE ! Aceasta va avea loc doar in conditiile in care legea va permite acest lucru.

_ZS_8967

Timpi limita

50k ULTRA – 9h, 25k RACE – 5h, 14k CROSS – 3h

Returnarea taxei de inscriere

Rambursarea taxei de inscriere nu este posibila decat daca ai achizitionat si taxa de rambursare (in valoare de 20 ron) dar si in acest caz nu mai tarziu de 15 noiembrie 2021 in baza unui e-mail trimis la adresa de contact ultra@runincluj.ro de pe adresa de email de la care s-a facut inregistrarea si in care sa existe datele de contact: nume, prenume, CNP si cont bancar IBAN.

Schimbul intre curse / inlocuirea concurentilor

In cazul accidentarii sau a altor probleme care va determina sa nu puteti participa la cursa noastra aveti posibilitatea de a inlocui numele persoanei care participa sau a schimba cursa pana cel tarziu la data de 23 noiembrie, data dupa care orice modificare NU MAI ESTE POSIBILA !

Clauze finale

Acceptand termenii si conditiile se considera automat ca sunteti de acord cu ceea ce a fost prezentat mai sus si ati luat la cunostinta de continutul regulilor de acces si siguranta. Ati citit fiecare punct al actului, l-ati inteles, vi l-ati insusit si vi-l asumati de buna voie si fara nicio constrangere din partea nimanui.

Verifica-ti inscrierea in LISTA DE PARTICIPANTI

_JOC9399
%d bloggers like this: