Feleacu Running Hills

Feleacu Running Hills, un eveniment care face trecerea dintre iarna si primavara. Este momentul, ca alergator, de viteza sau anduranta, sa demonstrezi cum ti-ai facut pregatirea de iarna. Ai ocazia unica de a vana imagini in alergare cu “trovantii”, fascinantele “oua” de piatra din Feleacu.

Poti alerga doar Trovanti 8k (up&down) – o cursa foarte rapida sau doar Trovanti 18k o cursa putin mai lunga dar muuuult mai solicitanta.
Daca le alergi pe ambele esti deja in categoria aia speciala de incapatanati. care au ales COMBO Race. Si te vom recompensa ca atare cu 2 medalii (Special Design), 2 tricouri (sa ai de schimb intre curse sau la antrenamente) si multe altele. Ai timp intre cele 2 competitii sa te refaci. Vei avea parte de un tratament SPECIAL de la Kinetomed: masaj de recuperare precum si diverse bunatati din bufetul Cucina Turea. Vrem sa fii din nou in forma in cel mai scurt timp.
Vom face totul pentru alergatorii nostri. Zona EXPO de la LA VILLA Hill Resort va aduce alaturi de noi competitii partenere cu beneficii pentru voi (probabil reduceri si cadouri, intrari gratuite, …), parteneri nutritie si echipament, parteneri de recuperare, parteneri training (Trail Running Academy dirijata de Robert Hajnal), pozarii de la Pixel Sport, somelierii de la Corcova, bunatatile de la Cucina TUREA.
Este prima cursa din circuitul anului 2020 dezvoltat de SPORT MANAGEMENT EVENTS: #runincluj la sfarsitul careia vei primi o distinctie speciala: PLACHETA #runincluj 2020. Trebuie doar sa termini TOATE cursele lungi din circuit: Feleacu Running Hills (COMBO 8+18k), Hoia Baciu Night Run (Half 21km), Salicea Trail Run (Full42), AROBS Transilvania Half Marathon (21km), La Salina Race (15k) si Cluj EcoTrail Ultramarathon (50K).

Pentru ca ne place anduranta, durerea provocata de cursele lungi, vom premia la sfarsitul lui 2020 :
CEL MAI BUN TIMP OBTINUT LA TOATE CURSELE SPORT MANAGEMENT EVENTS (proba cea mai lunga):

Feleacu Running Hills COMBO 8k+18k
Hoia Baciu Night Run 21km
Salicea Trail Run Full42k
AROBS Transilvania Half Marathon 21km
La Salina Race 15km
Cluj EcoTrail Ultramarathon 50k

%d bloggers like this: